APK Keuring

Daarom APK

De APK bestaat in Nederland sinds 1985. 71% van alle keuringen wordt in combinatie met een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Eventuele gebreken worden tijdens een onderhoudsbeurt direct hersteld, waardoor er relatief weinig auto’s worden afgekeurd. Bovendien vindt de keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt vaak gratis plaats.

Dankzij de APK is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Het milieu profiteert mee, want de keuring levert schone en veilige auto’s op. Ook als ze iets ouder zijn.

Daarom bij Bosch Car Service

Bij Bosch Car Service is uw auto voor APK in betrouwbare, vakkundige handen. Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u ook verwachten van onze APK. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies.

Elk Bosch Car Service autobedrijf heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. Zo kunnen we perfect uw auto keuren.

Wanneer is uw auto toe aan APK?

Op deze pagina kunt u controleren wanneer uw auto weet APK gekeurd moet worden. Voer uw  kenteken in en klik vervolgens op Kenteken opzoeken. Klik daarna op Historie om de vervaldatum te zien.

Personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen (<3.500kg)

Datum eerste toelating Brandstof Wanneer keuren
Na 1 januari 2005 Benzine -en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar
Na 1 januari 2005 Diesel, gas of anders (evt. in combinatie met elektrisch) Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Voor 1 januari 2005 Alle Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
30 jaar of ouder Alle Eens per 2 jaar APK
Voor 1 januari 1960 Alle Geen APK plicht
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

APK-Keuring-bij-Bosch-Car-Service

Is uw auto al aan APK toe?

Er zijn geen widget instellingen gevonden! Voeg deze toe of neem contact op met de website administrator.

Volg ons op:

Facebooktwitter