Keurmerken en garanties

Bosch Care Service logoBosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke formule. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Een geruststellend detail: alle Bosch Car Service bedrijven zijn BOVAG gecertificeerd.

Zoekt u een andere auto? Bosch Car Service heeft vele occasions in voorraad.

Wist u dat er per week zo’n 25.000 mensen, zelfs met nieuwe auto’s vol geavanceerde elektronica, door pech niet verder kunnen rijden? Ondanks goed onderhoud kan dat ook u overkomen. Veel mensen bellen in zo’n geval een hulpdienst, die echter jaarlijks veel geld kost. Bij Bosch Car Service staan wij uiteraard voor kwalitatief onderhoud aan uw auto. Mocht u desondanks toch pech krijgen met uw auto, dan kunt u rekenen op uitstekende pechhulp zonder dat u hiervoor hoeft te betalen!

  • 7 dagen per week en 24 uur per dag
  • Pechhulp in heel Europa, ook in uw woonplaats
  • Vervangend vervoer
  • Terugbrengen van voertuig en inzittenden vanuit het buitenland

Omdat wij staan voor onze kwaliteit krijgt u één jaar mobiliteitsgarantie cadeau indien u bij uw Bosch Car Service een auto koopt, of uw huidige auto voor groot onderhoud aanbiedt. Vaste klanten kunnen hier in de toekomst jaarlijks op rekenen!

Bovag garantie bij Garage van TreurenVoor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

Occasions van Garage van Treuren hebben allen een Nationale Auto PasDuidelijkheid over de kilometerstand van een occasion. Met de Nationale Auto Pas.

Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller. Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt.

Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail