Over ons

Garage van Treuren is opgericht in 1981 door Wim van Treuren in West-Rotterdam. In 2005 is het autobedrijf verhuisd naar de huidige locatie aan de Dwerggras 15, waar Wim het bedrijf samen met zijn zoon Richard leidt. In de afgelopen 40 jaar is Garage van Treuren uitgegroeid tot een moderne onderneming. Als autobedrijf zijn we merkonafhankelijk. Dit betekent dat wij alle merken auto’s repareren, verkopen en inkopen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de BOVAG en Bosch Car Service. Op deze manier kunnen wij u de beste service en kwaliteit leveren.

Wij hechten er waarde aan onze klanten gastvrij te behandelen en te zorgen voor transparante communicatie. Wij vertellen u altijd precies wat er aan de hand is met uw auto, welke onderdelen er gerepareerd moeten worden en waarom dit moet gebeuren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bij Garage van Treuren houden we van auto’s en weten we echt alles van het merk Volvo, maar ook andere merken hebben geen geheimen voor ons. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op gedegen advies en uitstekende service van onze gediplomeerde medewerkers.

Over ons.jpeg