Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Wij adviseren altijd om de auto preventief te onderhouden. Op die manier weet u zeker dat u geen grote risico’s loopt en is de kans aanzienlijk kleiner dat de auto u in de steek laat. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan wanneer u achteraf bij defecten alles moet laten herstellen.

Bij Garage van Treuren weten we precies welk onderhoud we moeten uitvoeren. Wij raden aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen regelmatig worden gecontroleerd. Denk hierbij aan de accu of de remblokken. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan veel slijtage aan onderdelen voorkomen.

Onderhoud 1.jpeg

Grote onderhoudsbeurt

De kosten voor groot onderhoud van uw auto is afhankelijk van het merk en model auto dat u rijdt. Als u benieuwd bent naar de kosten en graag een prijsindicatie wilt ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Eventuele kapotte onderdelen die wij constateren tijdens het groot onderhoud, zullen wij altijd eerst aan u melden. Samen bespreken we wat de opties zijn. U ontvangt een duidelijke prijsopgave en dus geen verrassingen achteraf.

Kleine onderhoudsbeurt

De kosten voor de kleine beurt van uw auto is sterk afhankelijk van het merk en model. U kunt zich misschien indenken dat onderhoud aan een 2-cilinder motor goedkoper is dan aan een 6-cilinder motor. Wij geven u daarom graag een prijsindicatie op maat. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 010 477 1936. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

Onderhoud 2.jpeg